Rode Tent Voorhout, Vrouwen onder Elkaar

handen 2

In mijn praktijk Leef Bewust Gezond komen veel verschillende mensen, ieder met zijn eigen klachten maar ook met zijn eigen verhaal. Mensen zijn complexe wezens die vaak zelf niet begrijpen waarom ze zich het ene moment beter voelen dan het andere. Daarom kijk ik ook altijd goed naar de mens achter de klacht.

De meerderheid van mijn klanten zijn vrouwen tussen de 30 en 70 jaar oud, net als ikzelf. Een leeftijdsgroep waarin voor veel vrouwen veel verandert. De kinderen krijgen, ze worden ouder en gaan het huis uit, de overgang begint, de relatie met je partner is niet meer zoals vroeger, veel vrouwen staan er ineens weer alleen voor, ouders vallen weg, je lijf is niet meer zo strak als toen je 20 was en ga zo nog maar even door. We zijn nog niet oud maar wel ouder en wijzer.

De thema’s waar we mee bezig zijn, zijn vaak lastig en erg persoonlijk. Je wil hier ook niet altijd je vriendinnen mee lastig vallen maar je wil toch graag je hart luchten en, als het even kan, ook horen dat anderen met dezelfde problemen worstelen. Ervaringen van andere vrouwen kunnen in zo’n geval veel helpen. Je kijkt ineens anders naar iets. Realiseert je dat er andere oplossingen mogelijk zijn dan je zelf verzonnen had.

Daarom heb ik besloten om in Voorhout een vrouwengroep te gaan beginnen.

Rode tent bijeenkomsten, Vrouwen onder Elkaar.

Een keer per maand op zondagochtend van 09:30 uur tot ongeveer 11:00 uur met telkens een ander thema, geïnspireerd door het boek, de dertien oorspronkelijke clanmoeders.

In iedere bijeenkomst is er tijd om je verhaal kwijt te kunnen en even bij te tanken. Soms gaan we iets doen en soms nodig ik iemand uit om een presentatie te houden. Het moet een gezellige mengeling worden van herkenbare thema’s, persoonlijke verhalen, samen lachen en soms samen een traantje wegpinken.

De groep zal meer of minder vast zijn maar niet iedereen zal altijd komen en iedere vrouw is welkom. De bedoeling is een plek te vormen waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er met elkaar te zijn, elkaar steeds beter te leren kennen en zo een vertrouwensband op te bouwen waardoor het voor iedereen makkelijker wordt de dingen te delen. De verhalen die in de groep verteld worden blijven in de groep, dat is heel belangrijk.

De bijeenkomsten van 2017

9 april                thema   Vooruitzien
14 mei               thema   Luisteren
11 juni                thema   Liefhebben 
10 september    thema   Helen 
8 oktober           thema   Spelen
12 november     thema   Waarheid 
4 december       thema   Feest

Kosten zijn 15 euro per persoon

Spreekt dit je aan? Neem dan even contact met me op!

Opgeven bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar Christien Abbink op 06 10946751

Nijverheidsweg 12 Voorhout

OCTOBER 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
No upcoming event!