Visie

Leef Bewust Gezond! combineert adviezen en behandelingen op het gebied van voeding, massages en kinesiologie.alleen klaver op A4

Kinesiologen werken vanuit een holistisch gezondheidsmodel (structuur, bio-chemie en psyche) dat er vanuit gaat dat alle zijden van de driehoek met elkaar verbonden zijn. Zo kan lage rugpijn voortkomen uit een slecht werkende darm. Of kunnen emotionele spanningen zorgen voor verkramping van de nekspieren en zo hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken. 

Kinesiologie maakt gebruik van informatie uit de acupunctuur, chiropraxie en voedingsleer. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd door te werken met stress reductie technieken in relatie tot emoties, aanpassingen in het voedingspatroonspecifieke fysieke oefeningen. Ook wordt gewerkt met o.a. (wervel-) reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakra's. Kinesiologie is geschikt voor iedereen - van kind tot hoogbejaard en kan zowel preventief (als je gezond wilt blijven) als curatief (als je gezond wilt worden) worden ingezet.

U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende klachten; gewichtsproblemen, rugpijn, hoofdpijn, darmproblemen en allergieën. Naast behandelingen aan volwassenen, biedt Leef Bewust Gezond! ook speciale programma's voor kinderen.

Bij de behandeling van allergieën maken we gebruik van de zogenaamde NAET methode. In deze methode versterken we het immuunsysteem waardoor het lichaam zelf beter in staat is zich tegen de allergie te weren. Pas daarna pakken we de allergie zelf aan. Hierdoor verhoogd de kans van slagen aanzienlijk en is het risico van terugval sterk beperkt. Deze aanpak passen we ook toe bij de behandeling van Astma en Eczeem en ook prima toepasbaar bij kinderen om dat het volkomen pijnloos is en gebaseerd is op een duidelijke, ook voor kinderen begrijpelijke structuur.

Leef Bewust Gezond! maakt gebruik van de zogenaamde iHealth analyse. Bij deze analyse wordt met behulp van elektrische impulsen het regelsysteem van uw lichaam geprikkeld. De reactie van de diverse organen op deze prikkels geven de functionele toestand hiervan weer. Met behulp van de computer worden deze gegevens verwerkt en afgedrukt. Tijdens de behandeling herhalen we deze analyse enkele malen om de voortgang te bepalen en eventueel tussentijds het behandelplan aan te passen. De iHealth analyse wordt ook gebruik om de effectiviteit van specifieke voedingssupplementen bij de client te toetsen.  De iHealth analyse duurt ca. 20 minuten en is onschadelijk en absoluut pijnloos.

OCTOBER 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
No upcoming event!