Lichamelijke klachten

Leven is bewegen.

Regelmatige lichaamsbeweging draagt op heel veel manieren bij aan een goede gezondheid. Hart en bloedvaten blijvenlichamelijke klachten beter in conditie. Het heeft een positieve invloed op de bloeddruk en het cholesterolgehalte en verkleint de kans op overgewicht. Verder blijven botten langer sterk en werkt de spijsvertering beter. Men voelt zich energieker, kan gemakkelijker ontspannen en is daardoor beter bestand tegen stress.

Voldoende lichaamsbeweging verhoogt de kwaliteit van leven want als men soepel kan bewegen dan voelt men zich beter. Hierdoor kunnen ook klachten als hoofdpijn, migraine, astma, rug- , nek klachten en andere lichamelijke ongemakken heel goed door onze multidisciplinaire aanpak goed worden behandeld.

Maar als je nu merkt dat bewegen je moeite kost, pijn geeft?
Leef Bewust Gezond ! onderscheidt zich in de behandeling van lichamelijke klachten door een geïntegreerde aanpak, waarbij zowel naar de fysieke kant gekeken wordt als naar de invloed van gedrag op de klachten en het voedingspatroon . Een multidisciplinaire aanpak waarin iedereen intensief begeleid wordt naar een optimale kwaliteit van leven. Samen gaan we op zoek naar het ontbrekende puzzelstukje. 

 

We kijken daarbij altijd naar alles wat mogelijk en onmogelijk is zodat we nieuwe klachten door overbelasting voorkomen en iedereen met een goed gevoel kan deelnemen.

OCTOBER 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
No upcoming event!